16. Min favorit film.


Rain.


15. Min mobil


14. Så vill jag att mitt livser ut om ca. 20år.


Headern.

NY header som ni kanske ser, blev faktiskt nöjd den här gången! Vad tycker ni? Hiss eller Diss? :)

Vanilla.

Chacha! Sorry for bad update. Har inte orkat blogga, men jag har vart mycket på stan nu under yran, men mycket härligt folk! Men jag har samtidigt vart förskyld så det blev inte några artister för mej iallafall. Jag har köpt en parfym på Kicks som luktar vanilj, åkt massa karuseller på tivolit och sånt där skojj!
 
 

13. Någon jag vill träffa igen.

 

12. Något jag vill göra.


Bildbomb.


11. Smink och sånt.

använder bara mascara. 

Yran♥

Nu är jag hemma efter en skön vecka i stugan. Har tagit en massa bilder men orkar inte ladda upp dom nu. (gör det nån gång när jag har tid och ork). Ikväll var en riktigt skojjig kväll! Jag var nämligen på stan med Amanda och Yasmine! Vi var mest på tivolit och sånt och det var jätte kul! Det är ju så roligt att vara på stan när det är yran!
 
Ska antagligen gå och se Norlie & KKV, och kanske Maskinen, Panda Da Panda och Svenska Bjönstammen. Men har inte hört så många låtar utav dom så jag vet inte. Vi får se hur det blir.
 
 

10. Min favorit låt.

 
 
 

9. En bild som gör mej lycklig.

 

8. Saker jag gör varje dag.

 

7. Saker jag använder dagligen.


6. Min högsta dröm.

 Min högsta dröm är att få flytta till LA!♥ 
 

5. 10 saker om mej.

-Jag älskar hallonsaft.
-Jag vågar inte gå på toa på natten. Jag tycker det är jätte läskigt.
-Om jag inte kan sova så börjar jag alltid spela spel på mobilen.
-Jag har aldrig varit utomlands.
-Jag har inga kusiner.
-När jag har tråkigt går jag alltid till kylskåpet.
-Jag vet inte om "mej" satavas med i elr e. 
-Jag älskar när att se när folk ramlar och sånt, det är så jävla kul. Typ om man går på stan eller nåt på vintern oxå är det nån framför en som halkar. :D
-Jag är ganska kort.
-Jag älskar makaroner.
 
 
 
 

Stugan imorgon.

Tja, imorgon så ska jag åka till stugan och bli borta ett tag. vet inte hur länge men jag kommer att vara hemma tills nästa helg för då e det ju Yran! Fan vad jag längtar! Kommer göra lite tidsinställda inlägg så det kommer iallafall nåt inlägg för jag måsta ju göra det där "20 sakjer om mej" grejen klart. :) Men jag kommer nog inte blogga nåt imorgon på morgonen men vi hörs !  Puss, nu ska jag packa lite sen ska jag ta en snabb dusch!
 
 

3. Mina bästa bilder 2012.


Hey you! idag har jag vart på ett museum (stavarn) med pappa, syrran och farmor. Det var kul. Sen har jag typ inte gjort något. Men idag så fyller ju min tremänning Hanna 13år! Grattis till henne!♥
Ni kan ju ta och kolla in hennes blogg:
 
länk i bilden.

Jeansjacka.

Idag så har jag och Emmelie vart på stan. Jag köpte en jeansjacka. och nu på kvällen har jag sprungit på berget igen. :) haha, sen har jag inge mer att berätta! Hej då!
 

1. En bild på mej.


20 saker,

Börjar imorgon!

Uppe på berget.

Tjaoo! Har inte bloggat på ett tag nu, orkar typ inte göra det så mycket när det e sommarlov. Men jag har vart med lite kompisar och sånt där roligt. och ikväll så har jag, Emmelie och våran hund Donna sprungit elljusspåret (stavarn) uppe på berget. Det var kanska kul, känns ju bra att träna lite. :)
Men nu jag jag hoppa in iduschen. Bloggar sen. PUSS
 
 

Runt Frösön.

Vet att bloggen har vart lite off idag men jag har faktist städat ur mitt gamla rum! Hittade jätte mycket tecknigar och sånt som jag gjorde när jag var liten :') Men igår kväll så gick jag och syrran en sväng runt berget efter middagen. tog lite bilder med mobilen sen tog minnet slut. hehe.
 

Vad ska jag skriva om ?

Tjaa på er! Som ni kanske har märkt så har jag typ ingenting att skriva om nu förtiden. haha, och det kan nog bero på att jag typ inte gör någonting på dagarna. Men idag ska jag faktist ringa en kompis och se om hon vill hitta på nåt roligt med mej. Men jag lägger upp lite we♥it bilder så ni får se några bilder iallafall :)

ChaCha!

Sitter och tittar på Lyckan i LA nu, och det är ju typ det jag kommer att göra idag. hehe. Jag hade tänkt att ringa nån kompis elr nåt fast jag har jätte ont i huvudet så det kanske blir imorgon istället.
 
 

FOLLOW ME


Rubrikbrist.

Hej på er! Idag har jag vart med Amanda och Yasmine! ♥ Det var roligt! Vi gjorde lite allt möjligt :) 
 Ska väl snart äta lite middag, sen vet jag inte vad jag hitta på, kanske bara tar det lungt och tittar på film.
Iallafall så igår kväll när jag var ute och cyklade så tog jag lite bilder med mobilen för himmlen var jätte fin!
 
 

God Natt♥

Hejsan på er! Just nu så sitter jag och syrran och tittar på film! Det är nån komendi som är väl ganska bra :)
Men idag har jag iallafall vart med Amanda! Det var roligt och vi gjorde lite allt möjligt! Tänkte skypa lite med henne nu ikväll , fast det funkade typ inte, gick inte att logga in. såå det blev inte så.
Men hade tänkt att kika klart filmen nu och sen sova! Puss på er! ♥

I'm Home!

Chacha! Nu är jag äntligen hemma! Har vart på landet ett tag nu men nu e jag tillbaka i stan! Det har vart roligt men det var ju så dåligt väder dom senaste dagarna så då blev det lite långtråkigt, men det gick bra. :) 
Vad har ni gjort i helgen ? 
 
 

LOL, SO TRUE.


undrar vad jag gör nu.



-

 
 

Storsjöcupen ♥

Chacha! Hemma efter en grymt kul kväll på stan! Det var ju invigning av Storsjöcupen! Det var iallafall helt sjukt! 
Var där med mina brudar Amanda, Yasmine och Emmelie :') 
Träffade annat skönt folk oxå och såg en massa snygga norskar!! :D
Aja, ska gå och packa lite nu, ska åka till Singsjön imorrn och är borta tills på söndag tror jag. Men ska göra lite tidsinställda inlägg så det finns någonting nytt varja dag iallafall. :)
Men vi hörs! Puss
 

Lyckan i LA

Sitter och nördar Lyckan i LA avsnitt. Fan vad jag vill bo där asså.
Älskar Los Angeles.♥
 
 

Hammarstarnd.

 
bilderna ifrån cruisingen kommer ikväll.
 
 

Underbara.

 

Igår.

Chacha! Nu är jag vaken, det var sjukt roligt i går! det började med att vi åkte till Hammarsrstrand i fredags och bodde på hotellet tills på lördag. På lördagen så var vi på backtävlingen och kikade på lite fräna bilar, träffade lite skönt folk och sånt. Efter det så åkte jag och Emmelie och träffade Hanna♥ Det var roligt vi hade inte träffat henne på jätte länge så det var riktigt skojj! :) Sen på kvällen var det ju cruising! och cruisingen i Hammarstrand tycker jag är åerts höjdspunkt! Det är sjukt roligt! Ni som inte var där missade verkligen något och måste åka dit nästa år!  ska nu rensa ur lite bilder ur kameran och sånt sen ska jag lägga upp alla på bloggen! så puss Hey!
 
 
 

RSS 2.0